Na la të gjithëve pa fjalë : Ja se si do të jetë moti gjatë gjithë muajit Qershor dhe cfarë pritet të ndodh me rreshjet

Priten qe temperaturat e muajit qershor te jene te larta dhe pritet nje vere e nxehte ne te gjithe evropen.Dhe reshjet e shiut do te jene ne zona malore.

Metereologet bejn me dije se kjo vere do je jete e nxehte dhe pritet qe te jete me temperatura te larta.

E gjithe evropa pritet qe te jete me mote te nxehte nga vala e nxehte afrikane.

Parashikohet që nga qershori deri në fillim-vjeshtë, Evropianët të përballen me kushte të motit teper te larta të natyrave të ndryshme nga moti i nxehtë me thatësirë dhe zjarre në pyje.

Qershori do të vijojë me temperatura të larta deri në fillim-javën tjetër kur pritet qe temeperaturat te rriten.