Ndahet nga jeta sportisti i njohur Shqiptar

Shuhet ne moshen 54 vjecare futbollisti Festim Fetollari. Ai nisi karrieren me me ekipin e para të rinvje të Skënderbeut.

Ai me pas u be futbollisti i njohur i Pogradecit dhe Skënderbeut dhe ishte nje sportist shume i mire.

Ne vitin 1999 ai mbylli karrierën e tij si futbollist tek Pogradeci.

Kohët e fundit ai u kthye pranë akademisë së futbollit në Pogradec, ku merrej me trajnimin e talentëve të rinj.