Ndërron jetë në moshë të re infermierja e QKMF

0
208

Oda e Infermierëve, Mamive dhe Profesionistëve tjerë̈ shëndetësorë përmes një telegrami, ka shpreh ngushëllime të sinqerta familjes dhe kolegëve me rastin e humbjes të Infermieres së QKMF në Deçan, znj.Dafina Hakaj.

Lajmi per kolegen tonë Dafina Hakaj, na ka prekur gjithë komunitetin, familjen dhe miqtë.
Andaj, do ta kujtojmë si një punëtore tê përkushtuar në punë dhe një humaniste me virtyte të larta njerëzore që gjithmonë ishte e gatshme që gjithë pacientëve t’ju ofrojë ndihmën dhe kujdesin e nevojshëm.

Në emër të Odës së Infermierëve të Kosovës, familjes së të ndjerit dhe gjithë kolegëve, iu shprehi ngushëllimet më të thella.