Ne e njohim nga ne si ‘Nazira’, por tani ajo gati 70 vjeçe duket si një vajzë e re

0
80

Aktorja shume e njohur braziliane, Eliane Teresinha Giardini ka lindur ne Tetor te vitit 1952.

Ne e njohim per rolet e shumta ku me e famshme dhe qe mbahet mend ishte roli tek seriali “Kloni”.

Ajo ka qene e martuar per me shume se 20 vjet me aktorin e njohur Paolo Betti dhe ata kane dy vajza Julianin dhe Marianen.

Kloni ishte telenovele braziliane qe u transmetua ne Rede Globo qe prej 1 tetorit 2001 e deri 14 qershor 2002.

Dhe i njejti serial eshte transmetuar edhe tek televizionet shqiptare me shume ndjekes.