Lule të vetmuara/ Kemali është mirë, Ejlyli nuk e pret nga një letër, ja se çfarë do ndodhë të hënën

Lule të vetmuara është një nga serialet më të bukura dhe të ndjekura të viteve të fundit.

Ejlyl merr një letër dhe aty mëson se Kemali është gjallë. Kader vendos t’i tregojë Nerimanit por në këmbim do zarfin me emrat e prindërve.

Songyl mendon se Kader i ka tradhëtuar mikeshat por në fakt ishte ajo e ka gënjyer Nerimanin.

Ne fakt Neriman e ka mashtruar Kaderin dhe brenda zarfit qe i dha nuk shkruheshin emrat e prindërve të saj.

Neriman tenton të godasë Kaderin por Songyl e ndalon ate ne kohe. Mesude shkon për të verifikuar një trup të vdekur nëse ai është Kemali.

Nazan nuk ndjehet mire pas ndarjes nga Tefiku.

Songyl nxehet me Kaderin dhe e ben të kuptojë që nuk do t’i gjejë kurrë prindërit.

Nerimani vendos të ankohet për Songylin por Feride nga qe e di, e kërcënon se do tregojë që ajo tentoi të godiste Kaderin.

Defne nga ana tjeter urdhëron Meralin të mësojë çfarë ka ndodhur mes Songylit dhe Gynejit. Meral do ta zbulojë duke përdorur Songylin por kjo e e kupton shume shpejt lojën dhe pastaj thotë para të gjithëve që Defne është e dashuruar me Gynejin.

Ky eshte nje super serial per tu ndjekur diten e hene.