Nena i merr jeten vazjes 5 muajshe nga keqtrajtimet

Nena dhe babai i shkaktojne humbje jete vajzes se tyre pese muajshe nga keqtrajtimet dhe braktisjes se saj.

Pasi gjendja e femijes u perkqesua ata thirren ambulancen por gjendja ishte shume e rende dhe femija nuk mundi te jetoje nga plaget e marra.

Por policia zbuloi se femija ishte keqtrajtuar dhe dhunuar nga prinderit dhe i arrestoj ato.

Rebecca Grocott, 27 vjeç dhe Joshua Collard, 30, sot janë dënuar me nga tetë vjet burgim për shkak të vdekjes së fëmijës pesëmuajsh.

Ky eshte nje rast shume i rend ku te dy prinderit ishin nenglizhent ndaj vazjes 5 muajshe.shiko.news