Nuk ndalet moti. Pas stuhive dhe shiut fillojne reshjet e parate debores

Ditet e nxehta me tmepratura 40 grade po i vjen fundi si ne vendin tone po dhe ne Europë. Temperaturat jane ne renie dhe moti i keq me reshje te dendura te shiut ka prekur shume vende ne Europë.

Por ne Slloveni kane filluar reshjet e debores. Diten e djeshme pas stuhis dhe reshjeve te shiut filluan reshjet e para te debores dhe temperaturat shkun 6 grade.

Ne zonen e Kredaricë jane regjistruar reshje te debores dhe temperatura shume te ulta.shiko.news