Nena lind femijen por meson se perseri eshte shtatzen dhe te gjithe e gjykojne

JETA është plot surpriza – dhe askush nuk e njeh atë më mirë se Allanah Harris, një nënë e tre fëmijëve.

Pasi lindi femijen e dytë, nënau largua nga spitali por ajo nuk i besohej se ishte perseri shtatzen

Por jeta nuk ka qenë gjithmonë kaq e gëzueshme – pasi mbeti shtatzënë në takimin e parë Allanah kuptoi se shtatzënia e saj ishte e ndërlikuar dhe asaj iu desh të lindte para datës së lindjes.

Ndersa tani linda femijen e dyte dhe papritur mesoj se jam perseri shtatzen. Te gjithe me gjykojne mua pse u bera kaq shpejt nene e tre femijeve.