Nese keni ende Nokia 3310, kompania kërkon tia riktheni dhe ja sa do ju shpërbleje

Nëse keni ende një telefon te vjeter model “Nokia3310” apo një aparature playstation të vjetër në shtëpi mund të merrni deri në 2 mijë euro, kështu që kontrolloni me kujdes bodrumin.

I pashkatërrueshmi Nokia 3310 me të cilin mijëra shqiptarë kanë luajtur lojën e famshme “Snake” tani vlen në ankand të paktën 200-300 euro megjithate duhet ne gjendje te mire dhe te punoje. Por nuk mbaron këtu.

Te gjithe ata qe kane akoma GameCube, e krijuar nga Nintendo në vitet `90 tani mund te vlerësohet deri 1500 euro.

Nderkohe qe mijëra euro kushton një Dremcast, 1 mijë euro mund te vlerësohet një iPod i gjeneratës së parë dhe afro 600 euro mund t`ju kushtoje një walkman i Sony.

Në krye të tyre qëndron Nintendo 64 dhe vlera e tij shkon në 2 mijë euro.

Por ajo qe ka me shume rendesi eshte qe cdo njera prej ketyre aparaturave apo pajisjeve duhet te jete ne gjendje shume te mire fizikisht dhe gjithashtu te punoje me secilen pjese