Rendohet me shume bilanci ne Itali.Vendi i 4 ne bote i te prekurve nga virusi

Italia eshte bere nga vendet me te infektuar flitet qe eshte vendi i 4 ne listen boterore.Dhe kjo do ti kushtoj shume asaj plus dhe shqiperise sepse shume emigrante po kthehen ne atdhe per ti shpetuar virusit.

Por ky eshte nje problem i ri qe do ti hap pune dhe shqiperise qe keshtu shpresojm qe numri i te infektuarve te mos shtohet.

Deri tani Italia ka 132 te infektuar.

Ajo pasohet nga Singapori me 89.

Hong Kongu me 74.

dhe per me shume ndiqni tabelen.