Nga 130kg e semur dhe mezi ecte. Shikoni se si ndryshoi 26 vjecarja ne nje miss

26 vjecarja peshonte 130 kg por pasi e pa qe ishte shendoshur shume ajo beri nje ndryshim drastik.

Ajo humbi 40 kg dhe jeta e saj ndryshoi. Pai ajo ne peshen 130 kg mezi ecte dhe jeta e saj ishte bere shume e veshtir per shkak te peshes.

26 vjecarja kishte nje djal 4 vjec dhe donte qe te ishte gjithmon me te. Ai ishte motivi qe un ndryshova dhe fillova nje jete te re.

Pasi e pash qe nuk kisha mundesi me ren nga pesha shkova ne Turqi dhe bera operacionin gastrik nga ajo dite fillova te bie ne peshe dhe rash 40 kg.

Njerezit nuk po me njohin me ne rruge pasi nga 130 kg tani jam 90 kg.