Nga nesër 1 Maj, a do te kete mbyllje të detyrueshme? Rama ben njoftimin e fundit per..

Lajmi eshte mesuar nga kryeministri Edi Rama, teksa ka treguar se pasditen e kësaj të enjteje do të bëhen publike të rejat lidhur me javën në vijim dhe zgjerimin e Zonave të Gjelbërta.

Postimi i plotë i kryeministrit Edi Rama
Që do të thotë bizneset që janë të janë pjesë e listës te e-albania do të kenë mundësi që të vijojnë punën deri në orën 17:30, duke respektuar në mënyrë rigoroze protokollin e sigurisë. Punonjësit e këtyre bizneseve, që lëvizin në këmbë, duhet të kenë një dokument që vërteton se dalja e tyre është e justifikuar dhe nuk do të kenë asnjë problem. Ndërkohë sa u përket atyre që lëvizin me automjet, ata duhet të jenë të pajisur me një autorizim në e-albania që është javor, i vlefshëm për dy fashat e orareve që janë 05:00-8:00 dhe kthimi nga puna në fashën e dytë orare 16:00-17:30.