Niset nga Otranto per ne Vlore me not avokatja perfundon ne spital

0
8207

Avokatja Eva Buzo niset nga Otranto, Itali për të mbërritur me not në Vlorë, por pas rreth 27 orësh në det por fatkeqeseisht ajo e ka nderprer kete eksperience 10 mijlje nga Karaburini.

Gjendja e saj eshte perkeqesuar dhe eshte derguar me urgjenc ne spital.

Fatmiresishte gjendja e saj eshte stabilizuar dhe e qendrueshme.

Ajo theu cdo rekord por nuk arriti ta coj deri ne fund udhetimin e saj.