“Një javë me njërën, një javë me tjetrën” historia e burrit te vertete Shqiptar me dy gra nga Hasi

Një histori nga ato më të rrallat shqiptare, jashtë normales por që ka ndodhur dhe vazhdon.Megjithe grate jane shume xheloze dhe nuk e pranojne dicka te tille.

Biles ato pranojne me mire nje burr me shume te dashura se sa nje burr me 2 gra.Kjo eshte tradita e re shqiptare.Por njerezit jane te lire te zgjdhin cte duan ne jeten e tyre.

Quhet Dem Mula 63 vjeç dhe është nga fshati Dobrun i Hasit në veri të Shqipërisë, dhe ai ka dy gra.

Pas gruas së tij të parë Hatixhes, Dem Mula, vendosi të marrë një grua të dytë, Nazmijen, pasi me gruan e parë nuk bënte dot fëmijë. Por as me gruan e dytë nuk arriti të kishte një fëmijë. Në fund ai vendosi t’i mbajë të dyja gratë e tij.

Por sic e përshkruajnë të dyja gratë, ato nuk kanë asnjë xhelozi me njëra-tjetrën, madje bashkëshortin e ndajnë në mënyrë të barabartë, ne dhoma të ndara sigurisht.

‘Sa çifte ka kështu… ne s’jemi as të parët as të fundit”, thotë Hatixhja.
“Siç e kemi ne në Veri, një javë njëra, pastaj tjetra”, thotë 63-vjeçari me dy gra.

Per me shume ndiqni videon.