Një mënyrë e thjeshtë për të pastruar shenjat e yndyrës dhe nxirjen e stufës

Nëse ndiheni të lodhur nga pastrimi ose mirëmbajtja e vazhdueshme me produkte të ndryshme pastrimi dhe kimikate më të forta, dhe gjithmonë dëshironi që soba juaj të duket si e re, shikoni këtë këshillë.Ju nevojiten keto përbërës:

pambuk disa pika alkol Një furçë dhëmbësh te vjetër.Lyeni pambukun me alkol dhe fshini pjeset me yndyre me te. Prisni disa minuta dhe shikoni se si yndyrat dhe papastërtite zhduken para syve tuaj.Nëse yndyrat janë kokëfortë perdorni një furçë dhëmbësh, të cilën më parë e keni lyer me alkool.Pastaj vetëm fshijeni me një leckë të pastër dhe të thatë. Rezultati është i mahnitshëm.