Nuk do ta besoni se sa vjec mbush sot aktori i madh Shqiptar Robert Ndrenika.

Aktori me i mire Shqiptare nga brezat e art te filmit Shqiptar dhe mjeshter i madh ne teater me qindra role.

Ai ka qen pjese e brezit te arte te aktoreve te medhenje shqiptare

Por nje nga ata eshte dhe Robert Ndrenika.


Ai eshte ne 78 vjetorin e tij te lindjes dhe nje nga figurat e arta shqiptare.

Robert Ndrenika është një mjeshtër i madh dhe përmasat që ai ka arritur në jetën artistike.

Nje mjeshter i teatrit dhe i filmit dhe shpresojme ta shikojme akoma ne shume role si aktor brilant qe eshte.

Zoti i dhente jete te gjate dhe plot projekte bukara.