Nuk e kishim parashikuar qe.. Rama jep lajmin e keq per shqiptaret: Ajo qe kurre nuk e mendonim, ka ndodhur…

Kryeministri Edi Rama tha se edhe Shqipëria do të preket nga rritja e çmimit të energjisë dhe produkteve për shkak të luftës Rusi-Ukrainë.

Rama tha se Nafta është kthyer në çmimin më të lartë të vitit 2014.

“Nafta sot është kthyer në pikun e vetë të viti 2014, dhe sigurisht ishte një trend i post pandemisë dhe si efekt i nevojës në rritje ka bërë edhe Shqipëri do të preket. Çmimin e energjisë nujk e kishim parashikuar, por duhet të jemi të vetëdijshëm që jemi në luftë, nuk na prek ushtarakisht, por nga pikëpamja e çmimeve”,-tha Rama.