Nxënësit prekin te gjithe me dedikimin qe ben per mesuesen e tyre Etleva Gjoni

Nxenesit e mesuese Etleva Gjoni jane perlotur nga humbja e saj dhe kane bere nje dedikim prekes per mesuesen e tyre te dashur.

“Presore si je?
Nuk do te pyes per detyrat e shtepis apo te ngrihem ne mesim!
Dua te te them qe do jesh gjithmon mesuesja ime e preferuar dhe do kesh nje vend te vecant ne zemrat tona!
Shkolla do jet bosh pa ty, pa buzeqeshjen tende dhe shakat e tua!(Nxenesit e tu)”

Nje humbje e madhe per familjen dhe per arsimin. Nje mesuese e dashur me nxenesit.

Diten e djeshme mesuesja ka pesuar atak kardiak gjate ores se mesimit ne shkollen “Sali Gjuka” në Dimal. Shiko.news