Mesuesja e anglishtes peson infarkt ne oren e mesimit dhe humb jeten ne shkollen Sali Gjuka

Mesuesja Etleva Gjoni ka humbur jeten gjate ores se mesimit ne prani te nxenesve. Mesuesja e anglishtes ka pesur infarkt dhe ishte nene e tre femijeve.

Ngjarja ka ndodhur ne shkollen Sali Gjuka ne Dimal.

Zyra Vendore Arsimore ka dhene dhe nje mesazh ngushellimi per mesuesen.

E vêshtirë per ta besuar, e dhimbshme per ta thene se mesuese Etleva Gjoni nuk do te jetë më midis nesh. Nga sot do t’i mungojë shumë familjes, do t’u mungoje shume miqve, kolegëve e nxënësve të saj në shkollën ” Sali Gjuka ” Dimal. Pa fjalë pêr ikjen e saj te parakohshme.
U prehsh në paqe Etleva 🙏!