“O bo bo bo” Edi Rama gjate vizites në Elbasan, vë duart në kokë nga përgjigja e vajzës se shkathet(VIDEO)

Kryeministri Rama vizitoi sot qytetin e Elbasanit dhe beri inpsektim nje rruge te amortizuar dhe pa asnjë standard sigurie për lëvizjen e banorëve dhe mjeteve.

Ai bisedoi dhe me fermeret e zones se si kjo zone te behej me atraktive dhe te zhvillohej.

Por surpriza e ketij takimi ishte vajza ne klasen e 2 ku Rames i pelqen te bej shaka me ata qe gjinden ne takim.

E pyetur nga kryeministri Rama se si ishte më mësime, ajo është përgjigjur se është mirë.

“Po sa mirë?”, ka vijuar më tej kryeministri.

Vogëlushja ka thënë se është me katra.

Në atë moment Rama ka vënë duart në kokë duk thënë obobobo.

Të gjithë të pranishmit e kanë përcjellë këtë moment humori mes të qeshurave.

Kujtojmë që me rregullin e ri, cikli i ulet mësimor notën maksimale e ka 5.