Para se të vija në Gjermani, rroga e infermieres m’u duk mjaft e lartë… Infermierja tregon realitetin

Ruzhdije Cerka eshte një nënë e cila ka provuar një eksperience të re ne Gjermani dhe flet per jeten e saj të re atje. Ndiqeni videon.

Eshte shume prekese historia e saj se ngjason me shume prej nesh qe e kane menduar nje here te pakten per tu larguar.

Me profesion eshte infermiere dhe ka bere sakrifiica per te arritur deri atje.

Te pergatitesh mire nga ana gjuhesore per nivelin e duhur qe duhet ne pune dhe te jesh e afte ne perballje edhe me jeten atje eshte nje guxim i madh

Gjithsesi ne i urojme familjes Cerka shume mbaresi dhe suksese

Per te pare vidjon e plote keni linkun me poshte