Pas Shqiperise ne nje tjeter vend lekundjet rrezojne shtepite dhe pallatet.

Pas Shqiperise tani lekundjet shkojne ne Puerto Riko.Dhe 2020 filloj si ndryshe nga vitet e tjera.

Pas Ballkanit dhe disa vendeve te tjera tani rradhen e ka Puerto Riko.

Ndaj autoritet lajmerojne banoret te bejne kujdes dhe te jene te vemendshem.

Ne Puerto Riko nuk ka pas lendime por shtepite kane pasur shume pasoja.

Lekudnjet nisen ne 5 te mengjesit gati njesoj si ngjarja e 26 nentorit te 2019 qe ndodhi ne Shqiperi.

Por per fat te mire zgjati me pak.

Ndertesat kane pasur plasaritje dhe deme te mjaftueshme.

Por nuk ka pasur lendime ne njerez.