Pas Ukraines Rusia kërcënon NATO-n dhe SHBA-të me luftë ditet ne vazhdim

Pas Ukraines Rusia kercenon dhe SHBA per shkak se SHBA eshte duke ndihmuar Ukrainen.Gjithashtu kete ultimatum i ka dhene dhe NATOS.

Sergei Ryabkov tha se:“Rusia e paralajmëroi SHBA-në se dërgimi i armëve në Ukrainë nga një numër vendesh që ajo orkestron nuk është vetëm një veprim i rrezikshëm, por është një veprim që i bën ato autokolona objektiva legjitime”.– deklaroi ai.

Por nga ana tjeter NATO do te suljmoj autokolonat me ushqime qe Rusia dergon ne Rusi per te ndihmuar ushtaret e saj.

Ne ditet ne vazhdim pritet qe lufta te ashpersohet.