Shqiptarët e duan shumë, e gjeni dot se cili është personazh në fotografi?

Personazhi në këtë fotografi nuk është emër i panjohur për publikun. Është një nga personazhet më të dalluara për shkak të veprave të tij humane.

Bëhet fjalë për Halil Kastratin, hoxha dhe humanisti i njohur bashkë me shoqatën humanitare “Jetimat e ballkanit” kanë kontribuar në gëzimin e mijëra qytetarëve duke iu dhënë shpresë e duke i bërë me shtëpi të reja.

Së fundmi, në mediat rozë po qarkullon një imazh nga fëmijëria e Halil Kastratit. Si mendoni ka ndryshuar pak apo shumë?