Pasi largohet vete me deshire nga BBV. Tani tregon arsyen e vertete pse doli

0
440

Del naten e sotme nga BBV Tani. Ai doli vete me deshiren e tij pasi nuk po e duronte dote ambientin aty.

E kisha menduar prej ditesh kete gje. Ai u shpreh se nuk ndihem mire dhe rehat.
Kjo nuk eshte fusha ime.Hajt se po rri kot për të shtyrë dhe ndonjë ditë.

Jashtë kur sheh dy persona që po zihen, mundohem t’i ndaj, ndërsa këtu më duket sikur po iu prish lojën. Nuk po mundem të ambientohem”.