Pasi të mësoni këtë truk te bukur, këpucët s’do t’ju vrasin më kurrë me kembet dhe do te ecni lirshem

Eshte shume e bezdishme kur keni kepuc dhe nuk i vishni dot se ju dhembin kembet.

Por cila eshte zgjidhja e duhur per te mos patur dhimbje kur ti vishni?

Ja cila eshte zgjidhja për t’i zmadhuar pak këpucët mund të përdorni një patate dhe ajo mund te hap me shume kepucen qe ju lendon kemben.

Por patatja ka veti qe mund ta hapi kepucen dhe ju mund ti vishni kepucet duke mos pasur dhimbje

Plus nuk lë njolla te këpucët dhe të gjithë e kemi në dispozicion.

Ja se si ti beni vete ne shtepi:

Merrni dy feta patate dhe futini tek këpucët. Kjo teknikë zgjeron pjesën e përparme të këpucëve për t’u dhënë më shumë hapësirë gishtave. Qëroni patatet dhe mbështillini me peceta ose gazeta. Futini tek këpucët dhe lërini gjatë gjithë natës. Përveçse zgjerojnë këpucët, patatet mund të thithin edhe aromat e këqija. Kjo teknikë funksionon veçanërisht mirë me këpucët e lëkurës.

Besoj se do te na falenderoni pasi ta provoni.