Perkqesohet situata ndermjet NATOS dhe Rusis. Ashpersohen deklaratat

Nese Rusia nuk ndalet ofensivave drejt Ukraines pritet qe Nato te nderhyj kunder Rusis.

Shefi i NATO-s Jens Stoltenberg thote se bombardojë karvanet Ruse qe jane me ndihma të luftës që shkojnë për në Ukrainë pasi kesaj lufte duhet me i dhene fund pasi nje popull i tre eshte duke vuajtur dhe ne gjendje te vehstire.

Nderkohe qe Rusia pritet te bombardoj te gjitha vendet qe jane ne ndihme te Ukraines.Pritet qe situata te jete me veshtire dhe me shume probleme gjate diteve ne vazhdim.

Pritet qe Nato te nderhyj dhe gjendja te perkeqesohet pasi Rusia nuk ndalet dhe kjo do te shkaktoje probleme ne te gjithe evropen.

british troops sent to estonia V2.jpg