Lajmi mire/Cmimi i naftës do te jete fiks 217 lekë deri ne date 15 mars,E marta do te sjell ndryshimin

Miratohet diten e sotme cmimi i karburantene nga Keshilli i Ministrave.Protesta e ketyre diteve dha dhe frytet e saj te mira dhe shprsoj qe shqiptaret te protestojne per jeten e tyre dhe per te dite me te mira.

Bordi vendosi qe cmimi i shitjes me pakicë të nënproduktit gasoil i standardit SSH EN 590 për periudhën 12 mars-15 mars 2022, të jetë 217 lekë/litri.

Ndersa cmimi i shitjes me pakicë të nënproduktit benzinë e standardit SSH EN 228 për periudhën 12 mars-15 mars 2022, të jetë 217 lekë/litri.

Por pritet qe cmimet te levizin ne baz te burses dhe diten e marte pritet qe keto shifra te rishikohen te ulen apo te ngrihen.

Ndersa diten e sotme tabelat e naftes shënojnë 217 lekë/litri.

Shpresojme dite me te mira per shqiptaret.