Përsëritja e vitit shkollor apo? Besa Shahini: Ja çfarë do të ndodhë me nxënësit.Video

Shkollat jane te mbyllura dhe do te vazhdojne online dhe per disa jave.

Ministrja e Arsimit Besa Shahini po mendon lejimin e përsëritjes së vitit për disa nxënës, për shkak të pandemisë dhe kjo do te shikohet javet ne vazhdim.

Ministrja theksoi se kjo nuk do të funksionojë për të gjithë pasi nuk mund të kthehet mbrapa gjithë gjenerata por situata eshte e tille.

“Nuk do të kthehemi në shkollë nëse nuk kemi sigurinë që ka kaluar epidemia se nje gabim dhe mund te kushtoje.

Ne kthehemi në shkollë vetëm nëse arrijmë të sigurojmë kushtet që nuk përhapet virusi më tej. Këtë vendim do e marrë Ministria e Shëndetësisë dhe ekspertët, jo unë sepse nuk jam e fushës. Kur të na thonë ata që mund të kthehemi, do të kthehemi.

Per me shume shikoni videon: