Përveç Henri Çilit, tek ‘Mezhgorani’ e përfshirë edhe vajza e Eli Farës, çfarë u zbulua dhe cbente ajo atje?

Jane zbuluar detaje te reja nga ngjara me analistin Henri Çili, avokati i tij Ilir Korbi dhe biznesmeni i njohur Seit Fishta.

Kurse sot eshte bere publike nje list tjeter e te implikuar ku është edhe emri i Marina Farës, vajzës së këngëtares Eli Fara.

Eshte bere e ditur se Marina Fara ka pasur kontakte të shpeshta telefonike me njërin nga të ndaluarit.

Vajza e këngëtares së njohur, emri i të cilës në gjendjen civile figuron Roxhensa Vangjush Kapurani, e cila pas pagëzimit e ka ndryshuar emrin, mësohet se fliste në telefon me njërin nga të nga ata.

Bëhet e ditur se po.licia i ka kontrolluar banesën në Tiranë Marina Farës

Ndërsa Pr.okuroria e Përmetit ka kërkuar për Farën detyrim paraqitje, ku pritet të shpallet edhe vendimi që gjy.kata do të shpallë për të.

Ndaj priten lajme te reja per kete ngjarje.