Porositi sufllaqe në një fastfood, qytetari nuk u beson syve kur sheh çfarë lëvizte tek patatet

Cilësia dhe siguria e produkteve ushqimore që përdoren në FastFood-e në vendin tonë ka qenë kryesisht në pikëpyetje.

Një rast i ‘frikshëm’ vjen kësaj radhe nga Lushnja. Një qytetar ka shkuar në një Fast Food dhe ka porositur një sufllaqe, por përveç mishit, i kishin ardhur dhe disa proteina shtesë tek patatet.

Në njërën prej tyre, të paktën kështu duket nga fotot e dërguara, ndodhej një krimb.

Sipas qytetarit, fotot janë bërë tek FastFood Metro në Lushnjë. Veç krimbit, ai thotë gjithashtu se biznesi ku ndodhej nuk i kishte dhënë as kupon tatimor.

Fotoja, sipas qytetarit, është shkrepur ditën e djeshme.

Mesazhi i dërguar pranë redaksisë së JOQ Albania:

Përshëndetje nga fastfood-i. Është bërë dje paradite tek fastfood Metro. Fatkeqësisht nuk na dhanë kupon tatimor kur paguam. Nuk ja tregova çfarë më kishte vënë në pjatë…”