Prezantuesi Adi Krasta ker cenohet me jete.Por ja sa bukur i kunderpergjigjet Krasta

Adi Krasta prezantuesi shume i dashur per te gjithe Shqipater ka merre nje kërcënim nga një shqiptar që jeton në SHBA e cuditshme me ata qe jetojne dhe jashte Shqiperise dhe komentojne me lloj e lloj komentesh.

Në emisionin “A-Show” ai denoncoi kete koment.

Krasta iu drejtua me një kërkesë edhe ambasadorës së SHBA-së në Tiranë, Yuri Kim, në lidhje me këtë kërcënim.

Ai tha:Ti thotë dikush ambasadores Yuri Kim, që sipas rregullave protokollare të shkojnë dhe ti tërheqin veshin dhe ti tregojnë se ç’është mënyra e mirë e të sjellurit. Të më nisë një ndjesë ta publikojë në emisionin e rradhës. Ta shoh se si e ka formulimin se, militantët shpeshherë kanë një formulim…