Probleme me frymë marrjen në orën e mësimit, zbulohet se kush eshte shkaku që çoi nxënësit në spital

Nje ngjarje jo e mire ka ndodhur ne qytetin e Fierit ne shkollen Janaq Kilica ku disa nxenes kane pasur probleme me marrjen e frymes gjate oreve te mesimit dhe kjo ka qene hera e dyte brenda nje kohe te shkurter.

Kjo ngjarje ka ndodhur rreth orës 11:10 dhe janë dërguar në spitalin Rajonal të Fierit për kontroll mjekësor shume nxenes dhe mesues.

Kane shkuar me shume se 5 auto ambulanca kanë arritur në shkollë për ti transportuar drejt spitalit, ndërsa disa studentë po dërgohen me makina private. Në vendngjarje mbërriti policia dhe grupi hetimor që dyshojnë se është përdorur spraj piperi nga një nxënës i kësaj shkolle. Eshte hera e dyte qe ndodh dicka e tille ne ate shkolle qe nxenesit te mos shkojne ne shkolle.

Kjo mendohet ti ketë shkaktuar djegie në sy thuhet qe nje nxenes problematit te kete hedhur sprite piperi ne vendin ku ishin nxenesit dhe ka ndodhur kjo gje.Besoj se shkolla do te marr masat per kete nxenes problematik.