Putin në gjendje të vështirë/ Tre nga drejtuesit e tij dhe miqtë e tij kanë humbur jètën në Ukrainë

Në ditën e nëntë të agresionit rus në Ukrainë, zyrtarët perëndimorë kanë konfirmuar se tre komandantë të Putinit kane humbur jeten ne Ukrain.

I pari, Gjenerali rus Andrei Sukhovetsky u qëllua nga një snajper, si dhe një komandant divizioni dhe komandant regjimenti janë vr arë gjithashtu nga forcat ukrainase.

Zyrtari: Vlerësimi im do të ishte se ata komandantë janë vr arë sepse u është dashur të shkojnë më tej dhe më afër frontit”.

Ndaj keshtu si ka nisur dite te veshtira do te vijn per Putin pasi e gjitha bota eshte kunder tij dhe problemet per te nuk do kene te sosur.