“Qyteti me shembullor”, Ja qyteti i vetem ne Shqiperi qe mbylli vitin pa asnje veper penale.

Gjate vitit 2017-2020 ne kete qytet te vendit tone nuk eshte evidentuar asnje veper e rende penale dhe ne kete menyre shifra e ngjarjeve jane zero dhe kjo eshte dicka shume e mire nje shembull shume i mire per cdo qytet te shqiperise.

Ky qytet eshte Berati, dhe gjate vitit 2017-2020 ai nuk ka regjistruar asnje veper penale dhe cdo gje ka shkuar shume mire dhe pa probleme.

Kjo gje eshte shpallur nga Drejtoria Vendore e Policise ne Berat gjate analizes per vitin 2017-2020 dhe ku ka rezultuar pozitive.

Gjithashtu vlen per tu theksuar se gjate 2017 ne kete Drejtori, edhe numri i aksidenteve me pasoja te renda eshte shume me i ulet krahasuar me Drejtorite e tjera Vendore te Policise.

Shpresojme qe edhe gjate ketyre viteve ne vazhdim Berati te ruaje rregullin dhe disiplinen e para 3 viteve.