Rama paralajmëron diçka të rëndë: Qëndroni gati, mund të na duhet të…

Diten e sotme eshte peruruar spitali i ri kunder koronavirusit pasi pritet nje val e dyte te infektuarish por deri tani jane supozime apo jane fjale te pa baza.

Por ja se si shprehte kryeministri Shqiptar:“Virusi ende nuk ka ikur është ende këtu. Duhet të jemi gati për një valë të dytë. Ky spital u bë gati për të qenë pjesë e frontit të përballjes nëse do na duhet të përballemi me flukse që kalojnë kapacitetet e spitaleve që janë përgatitur për të përballuar luftën e COVID-19”

Rama tha se në vitin 2021 pret rikthim të plotë të parametrave ekonomik.

“Ne do të arrijmë të rezistojmë mirë deri në fundin e këtij 4 mujori të dytë të vitit. Katër mujorin e tretë do të shohim rikthimin e parametrave të ekonomisë dhe do të marrim vrull për rikthimin përtej të gjithë këtyre pasojave në vitin 2021 ku presim rikthimin e plotë të parametrave.”