Rama vlerësohet me “notën 10″/ Shqipëria merr lajmin e madh nga BE, veçohet…

Qeveria Rama ka bërë progres për integrimin e Shqipërisë në Bashkimin Europian.

Komisioneri i Zgjerimit, Oliver Varhelyi tha se BE-ja brenda muajit qershor të këtij viti zhvillon tryezën e parë ndërqeveritare me Shqipërinë.

“Nëse BE has vështirësi me Maqedoninë e Veriut, ne do të ecim përpara në zgjerimin vetëm me Shqipërinë brenda qershorit të vitit 2022”, thuhet në reagimin e BE-së, e cila vlerëson me “notën 10” punët dhe reformat e kryeministrit Rama.