Realizohet me sukses heqja e tumorit të pacientit 58 vjeçar nga Lushnja.

Është realizuar me 👏🏻 sukses nga personeli i Shërbimit të Kirurgjisë së Përgjithshme në 🏥 Spitalin Rajonal Memorial Fier, një ndërhyrje tek një pacient 58 vjeçar nga Lushnja.

🤝Falë bashkëpunimit të shërbimit ambulator, të shërbimit të imazherisë së avancuar dhe të shërbimit të kirurgjisë së përgjithshme u realizua në kohë diagnostikimi i rastit dhe realizimi i kësaj nderhyrje të vështirë kirurgjikale (duodenektomia parciale) në një tumor duodeni D3-D4.
Pacienti gëzon shëndet të mirë🙏

👏Mirënjohje👨🏼‍⚕ 👨🏼‍⚕ ekipit të mjekëve 🇹🇷👏🇦🇱 kirurgë në Spitalin Memorial, dr. Alti Haxhiu, dr. Frenki Vila, dr. Gunhan Can, dr. Mario Shehu si dhe 👩🏼‍⚕ 👩🏼‍⚕ personelit infermieror që asistuan gjatë ndërhyrjes, Xhesi Hoxha, Fjorida Ago dhe Ferda Teslim, Arzu Aktaş🙏