Rudina Xhunga e shqetësuar për bashkëshortin, mëson detajin e rë ndë që i ka ndodhur

Bashkeshorti i gazetares Rudina Xhunga ka thene ne emisonin e tij Arena se eshte i shqetesuar nga lirimi i te bur gosurve nga burgjet per shkak te sjelljes se mire te tyre.

Biles ata e kane marre ate ne telefon dhe i thone se cfare ke me ne dhe kjo gje si ka pelqyer atyre.

Dritan Hila thote se: Të mos harrojmë një shqetësim që ngriti Mit’hat Havari, këtu do të fillojë përsëri rrethi i te forteve dhe ty edhe gazetarët e kronikës. Po them kaq gjë, më kanë marrë mua në telefon, kur ju kam përmendur emrat, këta të liruarit nga bu.rgu që kam përmendur më kanë marë në telefon,

“Çfarë ke që përmend emrin tim”-thotë, po ta them unë, jam gazetar, jam njeri publik, më kanë marrë në telefon.

Tani ne shqiperi mund te ndodhi cdo gje.