Rusia akuzon Shqiperin se ka derguar mercenar ne Ukraine. Rama tregon te verteten

Rusia akuzon shqiperine se po dergon ushtar mercenare per te mbrojtur Ukrainen. Por keto lajme jane te pa verteta.

Shteti shqiptar mohon te jete pershir ne nje situate te tille dhe Rama ben prononcim per kete lajm.

Ja se si shprehet Rama:“Akuza për merceanar shqiptar dhe nga Kosova. Është akuzë pa bazë është e pa vërtetë. Por edhe shqetësuese. Megjithatë ne po e ndjekim me vëmendje edhe në këtë aspekt. Agresioni rus ndaj Ukrainës është i dënueshëm ndaj duhet të ndalet sa më shpejt”.

Shpresojm qe kjo lufte te ndalet sa me shpejte.