Lajm i mire/Ulet serisht cmimi i naftes deri ne kete date

Ne keto dite te veshtira ku cmimet po rriten nje lajme i mire vjen per naften pasi ajo do te ulet si cmim.

Protestat dhane efektin ndaj duhet te ngrihemi sa me shume per te ulur cmimet per nje jete me te mire.

Bordi i Administrimit të Karburanti ben me dije se cmimi i naftes do te shkoj 211 per liter.

Këto çmime do të jenë të vlefshme për periudhën 15-16 mars 2022, pas kësaj bordi do të rimblidhet nesër për të bërë me dije pasqyrimin e çmimeve të shitjes. Tërheqim vëmendjen e çdo operatori të shitjes me shumicë dhe pakicë të nënprodukteve të naftës mbi detyrimin e zbatimit të këtëj vendimi. Në rast të shkeljeve të konstatuara nga operatorë të ndryshëm do të zbatohen penalitetet e përcaktuara në Aktin Nortmativ. Jemi në monitorim dhe kontroll të vazhdueshëm të situatës, për të garantuar zbatimin e plotë të vendimeve të Bordit të Transparencës.