Rusia hakmerret ndaj Europës, merr vendimin e papritur për 27 shtete, mes tyre edhe vendi yne

Ndërkohë që Perëndimi është duke e ndëshkuar me sanksione, nuk ka vonuar as përgjigja e Vladimir Putin.

Rusia ka vendosur që të mbyll hapësirën ajrore për 27 vende – përfshirë Gjermaninë, Spanjën, Italinë dhe Francën, deklaron zyrtarisht Agjencia Federale e Transportit Ajror.

Nga BE: Austri, Belgjikë, Bullgari, Hungari, Gjermani, Greqi, Danimarkë, Irlandë, Islandë, Spanjë, Itali, Qipro, Letoni, Lituani, Luksemburg, Maltë, Holandë, Poloni, Portugali, Rumani, Sllovaki, Slloveni, Finlandë , Franca, Kroacia, Republika Çeke, Suedia, Estonia

Jashtë BE-së: Shqipëri, Anguilla, Mbretëria e Bashkuar, Ishujt e Virgjër Britanikë, Gjibraltar, Xhersi, Kanada, Norvegji