Semuret Efi del nga shtepia e BBV dhe shkon ne spital. Ja cfare semundje ka

0
1283

Efi u është ankuar miqve të saj në shtëpi se nuk ndihej mirë dhe herë pas here ka patur marramendje. Më shumë sesa tensioni, banorët dyshuan se Efi vuan nga veshi i mesëm, ndaj produksioni e dërgoi atë mbrëmë jashtë shtëpisë për të bërë disa kontrolle mjekësore.

Duke qenë se tensioni dhe rrahjet e zemrës rezultuan normale, mjekja dyshoi se çfarë ia shkakton Efit këtë gjendje është veshi i mesëm.

Sëmuret Efi, dërgohet për kontrolle mjekësore jashtë.