Sherohen 21 persona me koronavirus dhe ky eshte ilaci qe do te perdoret per te larguar virusin

Një ilaç për artritin parandalon koronavirusin, jep efekt për dy pacientë në Itali

Lajme te mira vijne nga Italia ku mendohet qe nje numer prej 800 vetash jane sheruar dhe ky eshte nje lajm plot shpres per te gjithe.

Po ashtu dhe ne Kine eshte perdorur nje ilac qe sheron artritin kunder koronavirsuit dhe po funksionon shume mire ne parandalimin e virusit.

Rezultat jane te mira sepse nje ilac per trajtimin e virusit ka nje efekt te mire.

Provat klinike jane bere në 14 spitale në Wuhan. Prova e këj ilaçi në Itali u bë falë ndihmës së disa mjekëve kinezë.Dhe eshte shume pozitiv si ilac.

Një nga mjekët u shpreh: Tashmë 24 orë pas infuzionit, përmirësimet u panë veçanërisht në njërin nga dy pacientët, i cili ishte në gjendje më të rëndë.

Mjekët thonë se në Kinë, deri më tani janë kuruar 21 persona nga ky ilaç dhe eshte shume shpresdhenes.

Ndaj ky ilac do te hapet ne te gjithe boten per nje kurim te shpejte.