Shiko sa shume kane ndryshuar Kevin dhe “nena” e tij pas 33 vitesh

Ato jane dy nga ikonat e filmit “I vetem ne shtepi” Por shikoni se sa ka ndryshuar Kevin dhe nena e tij ne film.

Aktorja Catherine O’Hara tashme eshte ne moshen 69 jecare dhe kur ajo luajti filimin ishte vetem 36 vjec.

Ai film i ndryshoi jeten te dy aktoreve pasi eshte nje nga filmat me te ndjekur ne bote ne fundvit.

Megjithese kohet kane kaluar ato ende duken shume bukur dhe 2023. Shiko.news