Shqipëria ne temperatura të pazakonta na presin ditën e martë

0
108

Në Shqipëri ashtu si në të gjithë Europën po bën një mot i pazakontë për stinën në të cilën ndodhemi.

Edhe pse jemi në javën e tretë të tetorit, moti përgjatë ditës së mërkurë do të sjellë sërish rritje të temperaturave.

Ndërkohë që mbetet për tu theksuar se mëngjeset dhe mbrëmja mbeten të freskëta, ndërsa gjatë ditës temperaturat pritet të arrijnë në disa zona deri në 27 gradë celcius.