Shqiptari fiton shumën e madhe në emisionin italian.Cuditi dhe italianet (VIDEO)

Eshte bukur kur e nis diten me nje lajm te till ku shqiptaret hecin sa me shume neper bote

Nje lajme i mire vjen nga Italia ku Shqiptari ka fituar 30 mij euro ne
emisionin te famshëm televiziv “Avanti un altro” që transmetohet ne televizionin italian ‘Canale 5’.

Ishte dicka shume e bukur Xhino, që merrej me tregti ndërmjet Italisë dhe Shqipërisë, ka arritur të gjejë të gjitha përgjigjet e lojës ne nje kohe te shkruter.Nje gjeni i vertete.

Nga fitimi i një shumë më të madhe shqiptarin e ka ndaluar vetëm ‘gongu’ i lojës, pasi kishte mbaruar dhe koha televizive.

Në fund shqiptari ka përqafuar edhe drejtuesin e emisionit, gazetarin e famshëm italian, Paolo Bonolis.Dhe ka marre 30 mij euro i lumtur dhe i gezuar.

Per me shume shikoni videon