Shqiptari rreh gruan me bisht fshese per shkaqe xhelozie

Cudirat e shqiptareve nuk kane fund. Diten e sotme mesohet se burri ka rrahur me shkopin e fsheses gruan e tij. Ngjarja ka ndodhur ne nje familje nga Gjakova.

Pas te dajkut gruaja 36 vjecare ka shkuar ne polici per te kerkuar ndihme.

Ajo eshte shpreshur se ai eshte xheloz dhe xhelozon per te ndaj ai e ka rrahur me bishtin e fsheses.

Gruja eshte derguar ne spital per te marre ndihmen mjeksore nder policia ka shkuar te arrestoj bashkeshortin dhe te zbardh ngjarjen transmeton shiko.news