Shqiptari shkon te mbledh bim ne mal ne Greqi humb jeten papritur

0
24

Një ngjarje tepër ka ndodhur në Greqi.

Episodi ndodhi në Keratea ku një 40-vjeçar shqiptar po mblidhte disa bimë në një mal grek.

Gjatë kësaj kohe një gur i madh është shkëputur nga mali dhe ka rënë prej një lartësi rreth 20 metra duke e zënë poshtë 40-vjeçarin shqiptar.

Për fat të keq ai humbi jetën menjëherë. Sipas mediave greke policia u njoftua nga dy persona të tjerë të cilët ndodheshin në mal bashkë me 40-vjeçarin shqiptar.