Shqitarja kapet duke vjedhur rroba në Itali, arrestohet nga Karabinierët, dalin detajet

0
89

Karabinierët e stacionit Ponte San Giovanni kanë arrestuar një 47-vjeçare të papunë me origjinë shqiptare për grabitje. Brenda dyqanit në qendrën tregtare Collestrada, gruaja ka vjedhur disa veshje me vlerë mbi 700 euro.

E njëjta, e cila hyri në supermarket me një karrocë që tashmë kishte çanta të një marke të njohur veshjesh, kishte me vete një pllakë magnetike që përdoret përgjithësisht në dyqane për të hequr pajisjen kundër vjedhjes së dyqaneve dhe duke e bërë këtë futi 4 palë këpucë dhe xhup në çantat e markave të njohura, duke besuar kështu se ato po kalojnë pa u vënë re dhe kapërcejnë barrierat kundër vjedhjes së dyqaneve të vendosura pas tokave.

Por sjellja e saj është vënë re nga një oficer sigurie dhe drejtuesi i supermarketit të cilët e kanë ndjekur deri në dalje dhe këtu gruaja duke e parë veten të pambuluar, për të fituar arratisjen, ka sulmuar njërin prej të dyve, duke e rrëzuar përtokë. Ushtarët e stacionit Ponte San Giovanni kanë ndërhyrë menjëherë në vend, të alarmuar nga survejimi, të cilët kanë bllokuar gruan duke e arrestuar.